Σέρρες Ιατρείο Κοινωνικής Αντίληψης

Η νέα αυτή πρωτοβουλία της Ιεράς Μητροπόλεως Σερρών και Νιγρίτης, με αμιγώς κοινωνικό και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, με τη συμπαράσταση και συνεργασία του Ιατρικού Συλλόγου Σερρών, αποσκοπεί στη δωρεάν παροχή ιατρικής πρωτοβάθμιας φροντίδας σε απόρους συμπολίτες από ομάδα εθελοντών ιατρών.

Η λειτουργία της παραπάνω προσπάθειας έρχεται να προστεθεί στις κοινωνικές δράσεις της τοπικής Εκκλησίας των Σερρών (Κοινωνικό Παντοπωλείο, Ξενώνας αστέγων, συσσίτια, υποτροφίες κ.λπ.) και αποσκοπεί στην ανακούφιση απόρων ασθενών (ενηλίκων – παιδιών), που είναι, λόγω της οικονομικής κρίσεως, ανασφάλιστοι και άνευ δυνατότητας ιατρικής περίθαλψης.

Παράλληλα, και, σε συνεργασία με τους ιατρούς του «Κοινωνικού Ιατρείου», μία ομάδα εθελοντριών νοσοκόμων θα στηρίζει το έργο αυτό.

Το «Ιατρείο Κοινωνικής Αντίληψης», που εξυπηρετεί δωρεάν τους ασθενείς απ’ όλες τις ενορίες της Εκκλησίας των Σερρώνθα, λειτουργεί στο ισόγειο του Μαξιμείου Πνευματικού Κέντρου στην πόλη των Σερρών (Ν. Νικολάου 21, τηλέφωνο επικοινωνίας: 23210-53765) κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή από τις 12:00 έως τις 3:00 μ.μ., σε ειδικώς διαμορφωμένο χώρο.

 

Advertisement

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s