Προσλήψεις στο Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων «Άγ. Παντελεήμων» (Θεσσαλονίκη)

Το Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων Θεσσαλονίκης «Άγ. Παντελεήμων» ανακοινώνει την κατάρτιση καταλόγων επικουρικού προσωπικού, συνολικού αριθμού ένδεκα (11) ατόμων, για την κάλυψη των αναγκών του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων Θεσσαλονίκης «Άγ. Παντελεήμων» κατά αριθμό ατόμων, κατά κατηγορία, με τα αντίστοιχα τυπικά προσόντα και την αντίστοιχη χρονική περίοδο:

ΔΕ Θεραπευτών, 2 θέσεις, 12 μήνες

ΔΕ Νοσηλευτών, 6 θέσεις, 12 μήνες

ΤΕ Πληροφορικής, 1 θέση, 12 μήνες

ΠΕ ή ΤΕ Κοινωνικής Εργασίας, 1 θέση, 12 μήνες

ΤΕ Διαιτολόγων, 1 θέση, 12 μήνες

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτησή τους ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή προς το Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Θεσσαλονίκης «Αγ. Παντελεήμων», 7ο χλμ οδού Θεσσαλονίκης – Λαγκαδά, 54500 Θεσσαλονίκη ή προσωπικά στα γραφεία του Διοικητικού Τμήματος του Θεραπευτηρίου στην ίδια διεύθυνση.

Το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση του υποψηφίου.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησης στα γραφεία του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων «Αγ. Παντελεήμων», 7ο χλμ οδού Θεσσαλονίκης – Λαγκαδά, 54500 Θεσσαλονίκη, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερης της δημοσίευσης στις εφημερίδες.

Οι υποψήφιοι μπορούν να επικοινωνούν για πληροφορίες στο γραφείο προσωπικού στο τηλέφωνο: 2310-691587       (κα Καμπερίδου Δέσποινα.)

Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων:

α) στα γραφεία του Διοικητικού Τμήματος του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων Θεσσαλονίκης «Άγ. Παντελεήμων», στην ανωτέρω διεύθυνση.

β) στην ιστοσελίδα του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων Θεσσαλονίκης «Αγ. Παντελεήμων», http://www.agios-panteleimonas.gr.

Advertisements

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s