Θέσεις Υπευθύνων Εκπαίδευσης και Εκπαιδευτών στο πλαίσιο υλοποίησης των Πράξεων «Σχολές Γονέων»

Το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης, στο πλαίσιο υλοποίησης των Πράξεων «Σχολές Γονέων» ΑΠ7, ΑΠ8 και ΑΠ9, προκηρύσσει θέσεις Υπευθύνων Εκπαίδευσης και Εκπαιδευτών, με σύμβαση μίσθωσης έργου, στους νομούς όπου υλοποιείται το εκπαιδευτικό πρόγραμμα.

Οι θέσεις αφορούν στους παρακάτω νομούς:

α) Υπεύθυνοι Εκπαίδευσης:

  • 16 θέσεις Υπευθύνων Εκπαίδευσης Σχολών Γονέων ΑΠ7, για τους νομούς Αιτωλοακαρνανίας, Δράμας, Κεφαλληνίας και Ιθάκης, Λασιθίου, Ξάνθης, Ρεθύμνου, Σάμου, Καβάλας, Θεσπρωτίας, Άρτας, Ιωαννίνων, Ζακύνθου, Ηλείας, Χίου, Λακωνίας και Χανίων.
  • 1 θέση Υπευθύνου Εκπαίδευσης Σχολών Γονέων ΑΠ8, για το νομό Αττικής – Πειραιά.
  • 5 θέσεις Υπευθύνων Εκπαίδευσης Σχολών Γονέων ΑΠ9, για τους νομούς Εύβοιας, Ευρυτανίας, Φωκίδας, Φθιώτιδας και Κυκλάδων.

β) Εκπαιδευτές:

  • Θέσεις Εκπαιδευτών Σχολών Γονέων ΑΠ7, για τους νομούς Δράμας, Κεφαλληνίας και Ιθάκης, Ξάνθης, Ρεθύμνου, Σάμου, Καβάλας, Άρτας, Ιωαννίνων, Ζακύνθου, Ηλείας, Χίου και Αρκαδίας.
  • Θέσεις Εκπαιδευτών Σχολών Γονέων ΑΠ9, για τους νομούς Εύβοιας, Φωκίδας, Ευρυτανίας, Φθιώτιδας, Κυκλάδων και Δωδεκανήσου (εκτός νήσων Ρόδου και Καλύμνου).

Οι Υπεύθυνοι Εκπαίδευσης θα ενταχθούν με βάση το σύνολο των μορίων τους σε πίνακες ταξινομημένους ανά νομό. Η σύμβαση των Υπευθύνων Εκπαίδευσης, που θα επιλεγούν, θα είναι σύμβαση μίσθωσης έργου με ημερομηνία λήξης την 30/6/2013.

Οι Εκπαιδευτές θα ενταχθούν με βάση το σύνολο των μορίων τους σε πίνακες ταξινομημένους ανά νομό και θα επιλέγονται σύμφωνα με την κατάταξή τους και ανάλογα με τις ανάγκες που θα προκύπτουν στο νομό. Η σύμβαση των Εκπαιδευτών που θα επιλεγούν θα είναι σύμβαση μίσθωσης έργου με ημερομηνία λήξης για την ολοκλήρωση του έργου την 30/6/2013.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων: 15 Φεβρουαρίου 2013.

Για να δείτε την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος κάντε κλικ εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 213-1311520/3 και 213-1311525/7.

Advertisements

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s