Προσλήψεις στους δήμους για τις κατασκηνώσεις

Στην πρόσληψη 467 εποχικών υπαλλήλων για τη λειτουργία των Παιδικών Κατασκηνώσεων και Εξοχών θα προχωρήσουν αμέσως έντεκα Δήμοι, ενώ μέσα στον Μάιο στον Δήμο Αθηναίων αναμένεται να προσληφθούν συνολικά 255 εποχικο,ί σύμφωνα με το Έθνος «Εργασία».

Οι κατασκηνώσεις που θα λειτουργούσαν αρχικά φτάνουν τις 31, ωστόσο, σύμφωνα με απόφαση του υπουργού Εργασίας, μόνο έντεκα εξ αυτών θα προχωρήσουν στη φιλοξενία των κατασκηνωτών λόγω περιορισμένων οικονομικών.

Το υπουργείο Εσωτερικών ενέκρινε κονδύλια σε 31 δήμους για να λειτουργήσουν φέτος κατασκηνώσεις, αλλά μόνο 11 θα έχουν τελικά τη δυνατότητα να ανταποκριθούν. Το υπουργείο Εσωτερικών ενέκρινε κονδύλια σε 31 δήμους για να λειτουργήσουν φέτος κατασκηνώσεις, αλλά μόνο 11 θα έχουν τελικά τη δυνατότητα να ανταποκριθούν

Αναφορικά με τα κριτήρια που θα καθορίσουν την επιλογή των κατασκηνώσεων που θα τεθούν σε λειτουργία, είναι η κατάσταση της κατασκήνωσης, ο αριθμός των φιλοξενουμένων που μπορεί να στεγάσει και η «ποικιλία» των κατηγοριών ατόμων που μπορεί να φιλοξενήσει.

Ας σημειωθεί ότι σε κάθε κατασκήνωση φιλοξενούνται όχι μόνο παιδιά και παιδιά με αναπηρίες, ηλικιωμένοι είτε επισκέπτονται ΚΑΠΗ είτε όχι, εφόσον βρίσκονται σε οικονομική αδυναμία, είναι μόνοι λόγω έλλειψης άλλης οικογένειας ή χηρείας, αλλά και ενήλικες με αναπηρίες, εφόσον προσκομίσουν ιατρική βεβαίωση ότι η κατάσταση της υγείας τους επιτρέπει τη συμμετοχή τους σε πρόγραμμα κατασκήνωσης.

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ.

Advertisements

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s