Προσωπικό για την ανάπτυξη και λειτουργία κινητών μονάδων στο δρόμο για τη Φροντίδα Άστεγων και Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ)

To KEΘΕΑ ζητεί προσωπικό για την ανάπτυξη και λειτουργία (2) κινητών μονάδων στο δρόμο για τη Φροντίδα Άστεγων και Εξαρτημένων Ατόμων, οι οποίες χρηματοδοτούνται από το ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος».

Το ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΩΝ ΑΤΟΜΩΝ (ΚΕΘΕΑ) Ν.Π.Ι.Δ., που παρέχει υπηρεσίες θεραπείας, πρόληψης, εκπαίδευσης, έρευνας, στον τομέα της αντιμετώπισης της ουσιοεξάρτησης και στο οποίο ανήκουν τα Θεραπευτικά Προγράμματα ΙΘΑΚΗ, ΕΞΟΔΟΣ, ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ, ΣΤΡΟΦΗ, ΔΙΚΤΥΟ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΓΚΑΙΡΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΗΨΗΣ, ΔΙΑΒΑΣΗ, ΝΟΣΤΟΣ, ΚΥΤΤΑΡΟ, ΑΡΙΑΔΝΗ, ΕΞΕΛΙΞΙΣ, ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ, MOSAIC, ΑΛΦΑ, ΚΙΒΩΤΟΣ, ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ, ΑΝΑΔΥΣΗ, ΠΙΛΟΤΟΣ, ΟΞΥΓΟΝΟ, ΕΞΑΝΤΑΣ, ΗΠΕΙΡΟΣ, έχει τιμηθεί με χορηγία δωρεάς από το ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, σύμφωνα με τους όρους από 19.4.2012 συμφωνητικό δωρεάς, προκειμένου να λειτουργήσουν την επόμενη τριετία, δύο (2) κινητές μονάδες στο δρόμο για τη Φροντίδα Άστεγων και Εξαρτημένων Ατόμων στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη. Η λειτουργία των δύο κινητών μονάδων θα χρηματοδοτηθεί αποκλειστικά από το ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, δεν θα επιβαρύνει τον προϋπολογισμό του ΚΕΘΕΑ ή τον κρατικό προϋπολογισμό και ως προς το προσωπικό δεν θα έχουν εφαρμογή οι διατάξεις του ν. 4024/2012 λόγω της ιδιωτικής χρηματοδότησης του προγράμματος. Σε εκτέλεση της από 19.4.2012 συμφωνίας δωρεάς το ΚΕΘΕΑ ζητεί: προσωπικό για την ανάπτυξη και λειτουργία του παραπάνω προγράμματος, που χρηματοδοτείται από το ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος».

Το προσωπικό θα παρέχει υπηρεσίες με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας ενός (1) έτους με δυνατότητα ανανέωσης έως το τέλος του προγράμματος, η οποία όμως θα τελεί σε συνάρτηση με την ισχύ της σύμβασης δωρεάς.

Αναλυτικά για την περιοχή Αττικής ο αριθμός προσωπικού ανά ειδικότητα έχει ως εξής:

  • 1 Ψυχολόγος
  • 1 Κοινωνικός Λειτουργός
  • 6 Απόφοιτοι αναγνωρισμένου (από το νόμο) θεραπευτικού προγράμματος
  • 1 Παθολόγος ή Γενικός Ιατρός
  • 1 Νοσηλευτής

Αναλυτικά για την περιοχή Θεσσαλονίκης ο αριθμός προσωπικού ανά ειδικότητα έχει ως εξής:

  • 1 Ψυχολόγος
  • 1 Κοινωνικός Λειτουργός
  • 6 Απόφοιτοι αναγνωρισμένου (από το νόμο) θεραπευτικού προγράμματος
  • 1 Παθολόγος ή Γενικός Ιατρός
  • 1 Νοσηλευτής

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ.

Advertisements

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s