2ο Αλληλεπιδραστικό Συμπόσιο στη Συστημική Ψυχοθεραπεία

Το Εργαστήριο Συστημικής Σκέψης & Εκπαίδευσης σας προσκαλεί στο «2ο Αλληλεπιδραστικό Συμπόσιο στη Συστημική Ψυχοθεραπεία», με θέμα «Αναζητώντας το Απρόβλεπτο στην Ψυχοθεραπεία», το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 1-2 Νοεμβρίου 2014 στο Ηράκλειο Κρήτης (Ξενοδοχείο Αστόρια).

«Ενώ το απρόβλεπτο αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής, στον κοινό νου αλλά και στην κλασσική επιστήμη επικρατεί η πεποίθηση της προβλεψιμότητας και του ελέγχου. Δεν είναι ίσως τυχαίο ότι ένα μεγάλο μέρος των προβλημάτων που τα άτομα φέρνουν στη θεραπεία σχετίζονται με την απώλεια έλεγχου (συναισθημάτων, σκέψεων, συμπεριφορών).

Σκοπός του συμποσίου είναι να προσεγγίσουμε όσο το δυνατόν την εύθραυστη ισορροπία στη ζωή ανάμεσα στη βεβαιότητα και την αβεβαιότητα, στη στασιμότητα και την εξέλιξη, στη σταθερότητα και την αστάθεια.

Το συμπόσιο οργανώνεται με διεθνή συμμετοχή και θα περιλαμβάνει εισηγήσεις και αλληλεπιδραστικά εργαστήρια από τους πλέον διακεκριμένους Έλληνες και ξένους εκπαιδευτές στη Συστημική Ψυχοθεραπεία, μέλη του European Family Therapy Association – Training Institute Chamber.»

Ο πρόεδρος του συμποσίου
Παναγιώτης Χρυσός, MD

Πληροφορίες: Τηλέφωνο: 6973.651.217, E-mail: info@ergasystimicis.gr. Διεύθυνση: Πασιφάης 13, 71202, Ηράκλειο Κρήτης.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ κι εδώ.

Advertisement

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s