Εναρκτήρια εκδήλωση του προγράμματος «Πολύχρωμη Αγκαλιά»

Η ΜΚΟ CIVIS PLUS σας προσκαλεί στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί με αφορμή την έναρξη του σχεδίου «Πολύχρωμη Αγκαλιά», την Πέμπτη 15 Ιανουαρίου, ώρα 17:30 στο γραφείο του Europe Direct που στεγάζεται στην οδό Ακαδημίας 50 (είσοδος από Σόλωνος) στην Αθήνα.

Μέσα από το σχέδιο «Πολύχρωμη Αγκαλιά», που χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «Είμαστε όλοι Πολίτες» του Ιδρύματος Μποδοσάκη, η Μη Κυβερνητική Οργάνωση CIVISPLUS στοχεύει στην άρση του κοινωνικού αποκλεισμού των παιδιών με μεταναστευτική καταγωγή και στη βελτίωση της συνοχής της Ελληνικής κοινωνίας.

Οι δράσεις του σχεδίου περιλαμβάνουν ενισχυτική διδασκαλία, ιατροφαρμακευτική στήριξη, νομική και ψυχοκοινωνική συμβουλευτική, μαθήματα ελληνικών, δημιουργική απασχόληση, εικαστικά μαθήματα, μουσικοκινητική και θεατρικό παιχνίδι.

Στο τέλος της εκδήλωσης θα μοιραστούν δώρα στα ωφελούμενα παιδιά, χορηγίας του ΙΑΣΩ Παίδων, το οποίο έχει αναλάβει τον δωρεάν προληπτικό έλεγχο των ωφελουμένων παιδιών του προγράμματος.

Σας περιμένουμε όλους εκεί!

* Το έργο χρηματοδοτείται στο πλαίσιο του Προγράμματος «Είμαστε όλοι Πολίτες», το οποίο είναι μέρος του συνολικού Χρηματοδοτικού Μηχανισμού του ΕΟΧ για την Ελλάδα. Διαχειριστής Επιχορήγησης του Προγράμματος είναι το  Ίδρυμα Μποδοσάκη. Στόχος του Προγράμματος είναι η ενδυνάμωση της κοινωνίας των πολιτών στη χώρα μας και η ενίσχυση της κοινωνικής δικαιοσύνης, της δημοκρατίας και της βιώσιμης ανάπτυξης.

Δελτίο Τύπου

Advertisement

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s