Νέο μεταπτυχιακό πρόγραμμα στις εξαρτήσεις

Μεταπτυχιακό πρόγραμμα στις εξαρτήσεις εγκαινιάζει η Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας (ΕΣΔΥ) σε συνεργασία με το ΚΕΘΕΑ και τον ΟΚΑΝΑ. Από το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016 η ΕΣΔΥ, στο πλαίσιο του μεταπτυχιακού προγράμματος «Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας», προσφέρει τη δυνατότητα σε 10 άτομα, εργαζόμενους στους δύο φορείς, να ειδικευτούν στην κατεύθυνση της διοίκησης και του κοινωνικού σχεδιασμού στο πεδίο αντιμετώπισης των εξαρτήσεων. Πρόκειται για το μοναδικό πρόγραμμα μεταπτυχιακής ειδίκευσης στις εξαρτήσεις που προσφέρεται σήμερα στη χώρα μας.

Η νέα αυτή πρωτοβουλία αποτελεί εξέλιξη και επιστέγασμα της μακρόχρονης συνεργασίας μεταξύ της ΕΣΔΥ και του ΚΕΘΕΑ στην εκπαίδευση επαγγελματιών από τον χώρο των εξαρτήσεων πάνω στο αντικείμενο της διοίκησης και του κοινωνικού σχεδιασμού, μέσω ετήσιων προγραμμάτων που σχεδιάζουν και εφαρμόζουν από κοινού οι δύο φορείς.

Το νέο μεταπτυχιακό πρόγραμμα φιλοδοξεί να ενισχύσει τις γνώσεις και τις δεξιότητες των στελεχών θεραπείας και πρόληψης στον ευαίσθητο χώρο των εξαρτήσεων σε θέματα κοινωνικής πολιτικής, ηγεσίας των οργανισμών, παρέμβασης στην κρίση, σχεδιασμού και αξιολόγησης, σε μια εποχή κοινωνικής και οικονομικής κρίσης που χαρακτηρίζεται από πρωτόγνωρες ανάγκες και προκλήσεις.

Πηγή: kethea.gr

Advertisement

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s