Προκήρυξη εισαγωγής πτυχιούχων στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στην Κοινωνιολογία

Προκήρυξη εισαγωγής πτυχιούχων στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στην Κοινωνιολογία του Τμήματος Κοινωνιολογίας της Σχολής Κοινωνικών, Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης στο Ρέθυμνο για το Ακαδημαϊκό έτος 2015-2016.

Το διετές Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Κοινωνιολογία που οργανώνει το Τμήμα Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης πρόκειται να δεχθεί φοιτητές/τριες κατά το χειμερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2015-2016 για μεταπτυχιακές σπουδές (δεύτερος κύκλος σπουδών) που οδηγούν στην απόκτηση Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στις εξής κατευθύνσεις:

α) Κοινωνική Οργάνωση και Κοινωνική Μεταβολή,

β) Πολιτισμός: Κοινωνικές Πρακτικές και Συγκρούσεις.

Η παρακολούθηση των μαθημάτων είναι υποχρεωτική για τους μεταπτυχιακούς φοιτητές.
Στο Π.Μ.Σ. γίνονται δεκτοί πτυχιούχοι τμημάτων Πανεπιστημίων της ημεδαπής και ομοταγών αναγνωρισμένων ιδρυμάτων της αλλοδαπής, καθώς και πτυχιούχοι τμημάτων Τ.Ε.Ι. συναφούς γνωστικού αντικειμένου, σύμφωνα με το άρθρο 4 της προαναφερόμενης Υπουργικής Απόφασης.

Όσοι πληρούν τις προϋποθέσεις και επιθυμούν να συμμετάσχουν στη διαδικασία επιλογής πρέπει να υποβάλουν φάκελο υποψηφιότητας με τα δικαιολογητικά, όπως αναφέρονται στον κανονισμό του ΠΜΣ.

Περισσότερες πληροφορίες κλικ εδώ.

Advertisement

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s