Μετεκπαιδευτικό Πρόγραμμα «Διαταραχές Άγχους στα Παιδιά και στους Εφήβους»

Μετεκπαιδευτικό Πρόγραμμα «Διαταραχές Άγχους στα Παιδιά και στους Εφήβους», το οποίο διοργανώνεται από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία», για την περίοδο Σεπτέμβριος 2016 – Μάιος 2017.

Σκοπός του Προγράμματος

Σκοπός του προγράμματος είναι η ευαισθητοποίηση επαγγελματιών υγείας, καθώς και εκπαιδευτικών στο χώρο της ειδικής αγωγής, όσον αφορά τη κατάλληλη ανίχνευση και διαχείριση περιστατικών παθολογικού άγχους παιδιών και εφήβων στο χώρο εργασίας τους, στην εκμάθηση σύγχρονων & εμπειρικά τεκμηριωμένων θεραπευτικών προσεγγίσεων, καθώς και την ενημέρωσή τους σχετικά με τα τρέχοντα κλινικά και ερευνητικά δεδομένα που αφορούν το πεδίο των Αγχωδών Διαταραχών.

Σε ποιους απευθύνεται το Πρόγραμμα

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε ειδικευμένους και ειδικευόμενους παιδοψυχίατρους και ψυχίατρους, παιδίατρους, ιατρούς λοιπών ειδικοτήτων, ψυχολόγους, λογοθεραπευτές, εργοθεραπευτές, κοινωνιολόγους, νοσηλευτές ψυχικής υγείας, επισκέπτες υγείας, κοινωνικούς λειτουργούς, τελειόφοιτους φοιτητές επιστημών υγείας, ειδικούς παιδαγωγούς, λοιπούς εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων που επιθυμούν να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους στο σχετικό αντικείμενο. Επίσης, οι τελειόφοιτοι φοιτητές των αντιστοίχων σχολών.

Επιστημονικός Υπεύθυνος: Γερ. Κολαΐτης, Αναπλ. Καθηγητής Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ, Επισκέπτης Aναπλ. Kαθηγητής, Erasmus MC-Sophia, Rotterdam, NL
Συντονιστής Εκπαίδευσης: Ι. Σύρος, Παιδοψυχίατρος, Επιστημονικός Συνεργάτης ΕΚΠΑ

Πληροφορίες – Αιτήσεις συμμετοχής
Τηλ.: 2132013225 (ώρες επικοινωνίας: καθημ. 12.00 – 14.00).
E-mail: aghodeisdiatarahes.uoa@gmail.com

Advertisement

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s