Προκήρυξη για το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών: Διαμεθοδικές Κοινωνικές Παρεμβάσεις σε Καταστάσεις Κρίσης

Το Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Κρήτης οργανώνει Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Διαμεθοδικές Κοινωνικές Παρεμβάσεις σε Καταστάσεις Κρίσης» το οποίο πρόκειται να λειτουργήσει για 1η χρονιά το Φεβρουάριο 2018 και οδηγεί στην απόκτηση Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης (ΜΔΕ), μετά από σπουδές διάρκειας 3 ακαδημαϊκών εξαμήνων. 

Σκοπός του Προγράμματος είναι η παροχή εξειδικευμένων επιστημονικών γνώσεων και η ανάπτυξη δεξιοτήτων σε πτυχιούχους Ανώτατης Εκπαίδευσης, απόφοιτους κοινωνικών επιστημών και επιστημών υγείας, με άμεσο στόχο την παραγωγή ικανών στελεχών, τα οποία θα μπορούν να ανταποκριθούν επαρκώς στις ολοένα αυξανόμενες σύγχρονες κοινωνικές ανάγκες και στην αντιμετώπιση καταστάσεων κρίσης στην οικογένεια και στις μεταναστευτικές ομάδες.

Δεκτοί γίνονται: απόφοιτοι Α.Ε.Ι (από Πανεπιστήμια και Τεχνολογικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα) της
χώρας ή από ισότιμα ξένα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα και συγκεκριμένα:

i. Στην Κατεύθυνση Α του ΠΜΣ «Παρεμβάσεις Κοινωνικής Εργασίας σε καταστάσεις κρίσης στην οικογένεια» γίνονται δεκτοί αποκλειστικά Πτυχιούχοι Κοινωνικής Εργασίας και Πτυχιούχοι αντίστοιχων Τμημάτων αναγνωρισμένων ομοταγών Ιδρυμάτων του εξωτερικού.
ii. Στην Κατεύθυνση Β του ΠΜΣ «Διαμεθοδικές παρεμβάσεις σε μετακινουμένους πληθυσμούς» γίνονται δεκτοί και πτυχιούχοι Τμημάτων Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών, Επιστημών Υγείας καθώς και πτυχιούχοι αντίστοιχων ή συναφών Τμημάτων αναγνωρισμένων ομοταγών Ιδρυμάτων του εξωτερικού.
iii. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν επιπρόσθετα φοιτητές με τις εξής προϋποθέσεις:
1. Να έχουν εκπληρώσει όλες τις υποχρεώσεις λήψης πτυχίου και η περάτωση της πρακτικής τους άσκησης και της πτυχιακής εργασίας να είναι οι αποκλειστικές και μοναδικές εκκρεμότητες.
2. Η πρακτική άσκηση και η πτυχιακή εργασία να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι το πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου 2018.

Οι υποψήφιοι που εντάσσονται στην παραπάνω κατηγορία προσκομίζουν μαζί με τα δικαιολογητικά και σχετική βεβαίωση της Γραμματείας του Τμήματος που ανήκουν, η οποία πιστοποιεί ότι πληρούνται οι προϋποθέσεις 1 και 2.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά στη διεύθυνση https://goo.gl/XVdMPR από 13-11-2017 έως 30-11-2017.

Ολόκληρη η προκήρυξη, κλικ εδώ.

Advertisement

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s