ΕΨΥΚΑ: Ενημέρωση σε θέματα Ψυχικής Υγείας

Την Τρίτη 10 Οκτωβρίου  2017, στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Ψυχικής Υγείας, η Εταιρεία Ψυχικής Υγείας & Κοινωνικής Αποκατάστασης Ασθενών «ΕΨΥΚΑ» θα πραγματοποιήσει ενημέρωση προς την κοινότητα για την Ψυχική Υγεία, από τις 10:00 π.μ. – 13:00 μ.μ., στην συμβολή των οδών Τσιμισκή με Δημητρίου Γούναρη (Πλατεία Ναυαρίνου) στη Θεσσαλονίκη. 

Στόχοι της δράσης είναι η ενημέρωση,  η ευαισθητοποίηση του ευρύτερου κοινού απέναντι σε  θέματα που άπτονται της ψυχικής υγείας, η καταπολέμηση του στίγματος, των διακρίσεων και  η αντιμετώπιση του φόβου απέναντι σε στερεοτυπικές αντιλήψεις σε ότι αφορά τη ψυχική ασθένεια.

Η ΕΨΥΚΑ, είναι ΝΠΙΔ, μη κερδοσκοπική εταιρεία, με έδρα την Θεσσαλονίκη, που  λειτουργεί  μονάδες ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης και αποασυλοποίησης στη Β. Ελλάδα. Στις δομές της  φιλοξενούνται άτομα με νοητική υστέρηση και ψυχικές διαταραχές για ψυχοκοινωνική υποστήριξη  με σκοπό την ενσωμάτωση τους στην κοινωνία.

Υπεύθυνοι επικοινωνίας: Φ. Μουρτιάδου – Κοιν. Λειτουργός & Ανδ. Ευαγόρου – Ψυχολόγος. Τηλέφωνο: 2310.630754, e- mail:epsykaxe@cyta.gr

Advertisement

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s